organitzadores:

TEATRO EL GRITOhttp://www.teatroelgrito.org

Som una asociació de Teatro de l’Oprimit que promou la transformació social a través del teatre. Esta formada per joves d’Argentina, França i Catalunya, tots ells formats en Teatre de l’Oprimit i Cultura de Pau a Barcelona i Índia.

A través d’aquesta eina artística, cerquem activament la transformació de l’individu, perqué ser actiu, és tenir capacitat d’anàlisi, de crítica, i d’alliberació de sí mateix i del seu entorn. A partir d’aquesta premisa, per a nosaltres es fonamental la multiplicació, per la qual cosa organitzem sovint tallers de formació de Teatre de l’Oprimit que últimament vinculem a conceptes de Cultura de Pau ya que ambdos ofereixen instruments pràctics per a la ressolució de conflictes des de una mateixa perspectiva positiva del conflicte.

TEATRAVIESAS: www.teatraviesas.org

Teatraviesas és un grup de Teatre de l’Oprimit i l’Oprimida (TO) autogestionat i en evolució permanent que neix a Barcelona a l’any 2005 amb l’objectiu d’analitzar i transformar diversos temes que ens preocupen de la nostra societat, a través del TO. Som un Col·lectiu del CSA Can Vies (Sants) i actualment ens centrem en els temes de l’especulació immobiliària i el gènere. Donem tallers per a multiplicar aquesta eina i representem obres de Teatre Fòrum dels temes treballats.

Son activistes polítiques i sempre intenten portar a la pràctica els seus coneixements de  Teatre de l ’Oprimit, treballant en xarxa amb diversos col·lectius que lluiten per causes similars a les seves.

Correu-e:

teatraviesas@gmail.com

IMPACTA TEATRE: http://www.impactateatre.org

Som una associació compromesa amb el Teatre Social i fem els nostres propis espectacles ja sigui directament per part de la companyia o amb col·laboració amb altres companyies, associacións astístiques o socials. Treballem utilitzant tots el recurs que ens ofereix l’art dramàtic. Ofererim cursos de formació, tallers d’intervenció, sessións de Teatre Fòrum i espectacles de creació.

correu_e:  impactateatre@gmail.com

LA NAVE VA: http://www.lanaveva.org

La Nave Va és una associació sense afany de lucre, que es va constituir l’any 2007 amb la finalitat de promoure el teatre com a procés d’aprenentatge i de transformació social.

L’associació va sorgir conjuntament d’una reflexió sobre la utilitat social del teatre i el contacte amb altres àmbits que fan servir el teatre com a eina: Peta i Preda (Filipines), l’Augusto Boal i com a empenta final la participació al projecte europeu Drama Way. Això va obrir una porta que mostrava la vessant més social del teatre, creant la necessitat de portar el teatre fora del teatre; de que el teatre pugui tenir major presència a la vida quotidiana d’un nombre més gran de persones, en diferents aspectes i contexts com activitat transformadora.

correu_e: info@lanaveva.org

REVOL-ART: http://revolart.blogspot.com/

Grup de Teatre de l’oprimit (GTO) Revolart. Grup  d’aprenentage col·lectiu teatral dedicat a la conscienciació social a traves del teatre.

Projectes en marxa:

Coltan o no coltan. Peça de Teatre-fòrum orientada a informar i facilitar la reflexió en torn a l’origen i el proces que pateixen els aparells elèctrics mes contaminants, orientats des del seu principi a acabar a la deixalleria.

Adherides a la la PATO i co-organitzadores del La Trobada Internacional Juvenil anual de joves i Teatre de l’Oprimit.

Amb el suport de:

CONSELL DE JOVENTUT DE BARCELONA: www.cjb.org/

Xarxa interassociativa que actua com a espai de trobada, coordinació i representació de les principals entitats juvenils de la ciutat.

INTERNACIONALS:

Grup de Teatre de l’Oprimit d’Austria que utilitzen el teatre com a eina educativa de transformació social.

Grup de joves de Finlandia que treballen sobre les opressions que han de patir els joves, especialemnt derivats de la xenofobia. Temes com la identitat son recorrents en aquest grup.

Gisda CFY

Es un Grup de joves de Gales. Ells han estat exclosos socialment, son nanos del carrer (homeless), que volen denunciar les causes d’aquest fenomen social. EL Teatre de l’Oprimit es la seva eina i motor de canvi social.

Anuncios